Varmt välkommen till Commodoreträffen 2022!

Om drygt en vecka den 26-28 augusti är det dags för Commodoreträffen 2022 vilken kommer äga rum i Täby strax norr om Stockholm där vi under en helg hyr in oss i kulturbyggnaden Kvarntorpsgården (ligger strategiskt bra och enkelt att ta sig till, precis bredvid E18). Kom som du är och gärna med Commodoreprylar. Tillsammans umgås vi sedan och spelar spel, kodar, läser tidningar, meckar, gör musik, skapar grafik och alla annat kreativt man kan tänkas göra med burk från Commodore. Eller varför inte bara sitta och prata med våra kära burkar påslagna i bakgrunden? På plats kan man spana in den välfyllda Commodoreutställningen som innehåller många fina rariteter eller varför inte diagnostisera dina defekta Commodoreprylar i elektronikhörnan?

Vidare blir det musikkviss, direktsänd "Sen kväll med Commodoreklubben special" samt direktsänd radio med Ericade.radio och en massa annat skoj. Möt DmZ Retro, träffa Christer Rindeblad som var Chefredaktör för tidningen Datormagazin på 80-talet och en massa annat spännande folk med en gemensam nämnare: Commodore.

För planeringens skull uppskattar vi din anmälan före den 20/8.

Läs mer om boende, agenda, tider, hur du anmäler dig och alla ingående detaljer på www.commodore.se/commodoretraffen-2022.

Du får även ta med dig en gäst, dock får man som gäst inte delta med sin dator

PS. glöm inte att ta med dig sånt du vill sälja i köp- och säljhörnan!

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *