Sen kväll med Commodoreklubben


Häng med i vår serie onlineevenemang med temat ”Hemma hos en medlem” där vi under första halvan av evenemanget hälsar på hos en Commodoreentusiast i föreningen och får ta del av vad som finns i samlingarna, kanske höra om hur utrustningen används eller få tips på uppgraderingar och hack!

Evenemangen förläggs kvällstid och passar utomordentligt för att öppna en flaska av något gott och umgås med andra entusiaster. Efter att vi hälsat på hos medlemmen (kl. 21-23) så är ordet fritt och vi hänger kvar och umgås så länge vi vill. Fördelen är att virtuella krogar aldrig stänger, så ni slipper mötas av städljuset även om diskussionerna drar ut på tiden inpå morgonkvisten. 😉

Den femte träffen i serien "Sen kväll med Commodoreklubben" kommer hållas d. 4/2 kl. 21:00 där Björn Adolfsson samtalar med hårdvaruspecialisten Per Bengtsson om hans olika projekt, bl.a. senaste projektet HD för Commodore samt JiffyDOS och mycket annat kul.

Det är helt frivilligt att delta antingen med eller utan video. Du väljer såklart helt själv hur aktiv du vill vara, det är helt okej att bara titta in och lyssna.

Väl mött fredagen 4:e Februari kl. 21:00

Länk och lösenord hittar du i medlemsmailet

Du kan logga in på Jitsi via din webbläsare eller en klient för Windows/Mac/Linux eller app på mobila enheter.