Sen kväll med Commodoreklubben


Än så länge är det inte möjligt att genomföra fysiska evenemang, men vi vill gärna lära känna er och umgås trots detta! Därför inleder vi nu en serie onlineevenemang med temat ”Hemma hos en medlem” där vi under första halvan av evenemanget hälsar på hos en Commodoreentusiast i föreningen och får ta del av vad som finns i samlingarna, kanske höra om hur utrustningen används eller få tips på uppgraderingar och hack.

Evenemangen förläggs kvällstid och passar utomordentligt för att öppna en flaska av något gott och umgås med andra entusiaster. Efter att vi hälsat på hos medlemmen (kl. 21-23) så är ordet fritt och vi hänger kvar och umgås så länge vi vill. Fördelen är att virtuella krogar aldrig stänger, så ni slipper mötas av städljuset även om diskussionerna drar ut på tiden inpå morgonkvisten. 😉

Den fjärde träffen i serien "Sen kväll med Commodoreklubben" kommer hållas d. 21/10 kl. 21:00 hemma hos Björn Adolfsson där ingen mindre än Joacim Melin tittar in för att berätta lite om sitt arbete som redaktör för tidningen Datormagazin Retro samt en massa annan Commodoria. Joacim arbetade som testredaktör för Datormagazin 2001-2005 och har drivit blogg samt den Amiga-anstrukna BBS:en Delta City.

Det är helt frivilligt att delta antingen med eller utan video. Du väljer såklart helt själv hur aktiv du vill vara, det är helt okej att bara titta in och lyssna.

Väl mött torsdagen 21:a Oktober kl. 21:00

Länk och lösenord hittar du i medlemsmailet

Du kan logga in på Jitsi via din webbläsare eller en klient för Windows/Mac/Linux eller app på mobila enheter.