Sen kväll med Commodoreklubben


Än så länge är det inte möjligt att genomföra fysiska evenemang, men vi vill gärna lära känna er och umgås trots detta! Därför inleder vi nu en serie onlineevenemang med temat ”Hemma hos en medlem” där vi under första halvan av evenemanget hälsar på hos en Commodoreentusiast i föreningen och får ta del av vad som finns i samlingarna, kanske höra om hur utrustningen används eller få tips på uppgraderingar och hack.

Evenemangen förläggs kvällstid och passar utomordentligt för att öppna en flaska av något gott och umgås med andra entusiaster. Efter att vi hälsat på hos medlemmen (kl. 21-23) så är ordet fritt och vi hänger kvar och umgås så länge vi vill. Fördelen är att virtuella krogar aldrig stänger, så ni slipper mötas av städljuset även om diskussionerna drar ut på tiden inpå morgonkvisten. 😉

Vår tredje träff i serien “Sen kväll med Commodoreklubben” kommer hållas d. 19/8 kl. 21:00. Den här gången är det Johan Bentzen som hälsar på hos Jonas Hultén, stor Commodoreälskare sedan barnsben som både är spelmakare till vardags och professionellt. Han är mest känd för sin konvertering av Bruce Lee II till C64. Visning av hårdvara från CMD utlovas..

Det är helt frivilligt att delta antingen med eller utan video. Du väljer såklart helt själv hur aktiv du vill vara, det är helt okej att bara titta in och lyssna.

Väl mött torsdagen 19 Augusti kl. 21:00

Länk och lösenord hittar du i medlemsmailet

Du kan logga in på Zoom via din webbläsare eller en klient för Windows/Mac/Linux eller app på mobila enheter.