Sen kväll med Commodoreklubben


Häng med i vår serie onlineevenemang med temat ”Hemma hos en medlem” där vi under första halvan av evenemanget hälsar på hos en Commodoreentusiast i föreningen och får ta del av vad som finns i samlingarna, kanske höra om hur utrustningen används eller få tips på uppgraderingar och hack!

Evenemangen förläggs kvällstid och passar utomordentligt för att öppna en flaska av något gott och umgås med andra entusiaster. Efter att vi hälsat på hos medlemmen (kl. 21-23) så är ordet fritt och vi hänger kvar och umgås så länge vi vill. Fördelen är att virtuella krogar aldrig stänger, så ni slipper mötas av städljuset även om diskussionerna drar ut på tiden inpå morgonkvisten. 😉

Den åttonde träffen i serien "Sen kväll med Commodoreklubben" aviseras inom snar framtid. Vem vi hälsar på denna gång kommer även det aviseras så fort det är spikat och klart. 

Det är helt frivilligt att delta antingen med eller utan video. Du väljer såklart helt själv hur aktiv du vill vara, det är helt okej att bara titta in och lyssna.

Väl mött!

Evenemanget äger rum på Commodoreklubbens Discord under röstkanalen "sen-kväll-med-SCK"