Cannon fodder


SCK Spelar, tredje sittningen, d. 19:e maj kl. 21:00


Håll i er för nu blir det 16 bitar!

Det får ju inte vara kul, men det är det ändå! Olyckskorparna kraxar samtidigt som uppdraget inte får misslyckas. Över vatten och in i eld. Kulorna viner och vännerna kilar vidare. Du sörjer dina tappra krigare vilkas namn du lärt känna medan korsen växer på den grönklädda kullen. Snart tappar du räkningen och det finns inte längre någon känsla för liv eller död. Men det är fortfarande krig och fienden måste ner! “War has never been so much fun!” Har du och din Amiga aldrig upplevt detta spel? Trodde väl inte det! Cannon Fodder är ju för många kanske lika ikoniskt som Amigan själv. Grafiken blev sällan mycket vassare! Intromusiken kunde man sjunga med i likt valfri radio-hit och ljudeffekterna skapade både mysig och ödesmättad stämning.

SCK kopplar nu på allvar ett grepp kring Amigan och låter dig få chansen att hänga med och viga kvällen till detta lir. Förhoppningsvis ska det finnas en strömmad kanal på Discord om du inte själv vill spela men ändå hänga på! Men vi hoppas att du själv knäpper igång Amigan, laddar ditt ex. av Cannon Fodder och njuter tillsammans med oss andra!


Tips:

Lär dig hur du hanterar granater, raketgevär, fordon m.m. Läs med fördel manualen som bland annat finns på www.lemonamiga.com

För mer info, se:
Cannon fodder

https://www.emuparadise.me/Amiga_ROMs/Cannon_Fodder/5739