Sen kväll med Commodoreklubben


Än så länge är det inte möjligt att genomföra fysiska evenemang, men vi vill gärna lära känna er och umgås trots detta! Därför inleder vi nu en serie onlineevenemang med temat ”Hemma hos en medlem” där vi under första halvan av evenemanget hälsar på hos en Commodoreentusiast i föreningen och får ta del av vad som finns i samlingarna, kanske höra om hur utrustningen används eller få tips på uppgraderingar och hack.

Evenemangen förläggs kvällstid och passar utomordentligt för att öppna en flaska av något gott och umgås med andra entusiaster. Efter att vi hälsat på hos medlemmen så är ordet fritt och vi hänger kvar och umgås så länge vi vill. Fördelen är att virtuella krogar aldrig stänger, så ni slipper mötas av städljuset även om diskussionerna drar ut på tiden inpå morgonkvisten. 😉

Första tillfället är den 13 maj (Kristi himmelsfärd) klockan 21:00 och sker via videomötesverktyget Zoom (länk nedan). Vi hälsar då på ute på Gotland där Patrik Gahm är på besök hos Björn Sundberg.

Patrik är den tidigare Commodorehandlaren som startade sitt samlande med målet att köpa tillbaka de maskiner han en gång haft vilket sedan växt till målet att ha en komplett Commodoresamling. Björn är sysopen som gärna ägnar sin tid åt att ringa runt till BBS:er på sin ungdoms Amiga 3000 samt hänga med i demoscenen på en soptippsfyndad A1200.

Det är helt frivilligt att delta antingen med eller utan video. Du väljer såklart helt själv hur aktiv du vill vara, det är helt okej att bara titta in och lyssna.

Väl mött torsdagen 13 maj kl. 21:00

Länk och lösenord hittar du i medlemsmailet

Du kan logga in på Zoom via din webbläsare eller en klient för Windows/Mac/Linux eller app på mobila enheter.